Közvetlen Ural Airlines járat Jekatyerinburgba

Új, hetente közlekedő légijárat indult a közelmúltban Budapest és Jekatyerinburg között.
A jekatyerinburgi székhelyű Ural Airlines légitársaság 2012. októberében elindította első járatát az Ural régió fővárosából Budapestre.

Különösen a magyar sportolóknak lehet ez jó hír, hiszen a város komoly női kosárlabdacsapattal rendelkezik és ezért gyakran utaznak ide a magyar játékosok.

Az Ural Airlines járatot ünnepélyes keretek között, diadalív-vízsugárral köszöntötték a Liszt Ferenc repülőtéren, az utasok apró ajándékokat kaptak a reptér munkatársaitól.

Az orosz nagyváros távolabb van, mint elsőre gondolnánk, négy és fél órás a repülőút Budapest és Jekatyerinburg között. Ennek ellenére 2007 és 2009 között már volt légi összeköttetés a két város között, az utolsó Malév-gép három és fél évvel ezelőtt közlekedett.

A jekatyerinburgi Koltsovo repülőtérről szerdai napokon 15 óra 55 perckor induló repülőgép 16 óra 35 perckor érkezik meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, s onnan 17 óra 40 perckor indul vissza az orosz nagyvárosba.

Helyi idő szerint a járat 01 óra 50 perckor érkezik vissza Jekatyerinburgba (változó időzónák!). A légitársaság a járatot Airbus 320-as típusú repülőgéppel teljesíti. Az Ural Airlines idén már 3 millió utast szállított világszerte.

Az oldal alján Te is hozzászólhatsz.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Adja meg a matematikai képlet eredményét: *