Eladó lakás: egy tábla sokat segíthet

Internetes ingatlanos hirdetési oldalak, a közvetítők saját honlapjai, „eladó” tábla, illetve helyi újságok és reklámkiadványok – innen érkezik be a legtöbb érdeklődés az eladásra meghirdetett ingatlanok iránt az OTP Ingatlanpont országos ingatlanközvetítő hálózat szakmai felmérése szerint.

A hozzájuk beérkezett mintegy ötezer telefonos és személyes megkeresés elemzéséből kiderül, hogy az interneten való minél szélesebb körű jelenlét mára elengedhetetlenné vált azok számára, akik értékesíteni kívánják ingatlanjukat.

Az érdeklődő ügyfelek 30 százaléka a saját honlapunkon át, további majdnem 30 százalék pedig egyéb internetes ingatlanos hirdetési oldalakon keresztül keres meg minket, azaz a potenciális lakásvásárlók csaknem kétharmada a világhálót használja fő tájékozódási pontként.

Érdekesség, hogy majdnem minden ötödik érdeklődő a ház kerítésére, vagy a lakás ablakába kirakott “eladó” tábla alapján jelentkezett be nálunk, tehát ez mindenképpen jó kiegészítő eszköz a lehetséges vevők elérésére, összegzi a felmérés főbb megállapításait Kettinger Henriett, az OTP Ingatlanpont marketingvezetője.

Forrás: Index.hu
www.index.hu

Az oldal alján Te is hozzászólhatsz.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Adja meg a matematikai képlet eredményét: *