Agisys Kft. beruházása Törökbálinton

Agisys Kft.

Agisys Kft.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy sikeresen zárult az Agisys Kft. gyártó-és raktárcsarnok beruházása. A projekt az Új Magyarország Fejlesztési Program keretében valósult meg. Összes költsége 121.000.140 Ft, melyből 42.350.049 Ft az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás. A finanszírozáshoz 5 évre szóló  hitelt nyújtott a CIB Bank Zrt. 48.400.056 Ft értékben.

A csarnok átadási ünnepségére 2011.10.21-én került sor az Agisys Kft. törökbálinti (Tó utca 2.) telephelyén. Sipos Károly ügyvezető igazgató úr tájékoztatta a résztvevőket arról, hogy a projektet a cég dinamikus növekedése, a vevőik gyorsabb, hatékonyabb kiszolgálásának igénye hívta életre. A fejlesztés eredményeképp a cég gyártási- és raktározási kapacitása jelentősen nőtt, egyúttal új munkahelyeket teremtett.

Agisys raktárépület

Agisys raktárépület

Az Agisys Kft. 100%-ban magyar tulajdonban lévő cég, amely 2004-ben költözött a törökbálinti telephelyre és a térség fontos munkaadója. 25 fő dolgozik a cégnél, ahol 2010-ben 1,1 milliárd forintos árbevételt realizáltak, az idei terv pedig az 1,2 milliárd forint elérése. Evvel a cég piacvezető a magyarországi hajtástechnikai piacon. Az Agisys Kft. élen jár a logisztikai technológiai fejlesztések területén. A teljes vállalati működést korszerű számítógépes vállalatirányítási rendszerrel segítik, amit vonalkódos termék- és folyamatazonosítás is támogat.  Rendelkeznek két MODULA típusú automata raktárrendszerrel is. A rövid bemutató után a vendégeknek lehetőségük nyílt a bővítés területét bejárni.

Minden érdeklődőt szívesen látnak személyesen, illetve további információk találhatóak a www.agisys.hu honlapon.

                         

Az oldal alján Te is hozzászólhatsz.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Adja meg a matematikai képlet eredményét: *