A gyógyító Magyarország lesz az új országimázs

A gyógyító Magyarország lesz az országkép szempontjából a következő évek fő üzenete – közölte Botos Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára a kamarai védnöki táblák keszthelyi átadási ünnepségén szerdán.

A politikus kifejtette: Magyarországnak minden adottsága megvan ahhoz, hogy az egészségturizmus valódi kitörési pontot jelentsen, ezért ezen ágazat köré kívánatos felépíteni a magyar országképet . A következő évek fő üzenete lesz a “gyógyító Magyarország”, amely nemcsak a testi-lelki egészség építéséről, megőrzéséről szól, de azt is szolgálja, hogy “a gasztronómia révén az életminőség, valamint a turistáknak nyújtott szolgáltatások köre és minősége is javuljon”.

Magyarországon a turizmus árbevételének több mint a fele a vendéglátásból származik, “ezt szeretnénk hangsúlyosabbá tenni, támogatást szerezni a vendéglátásnak” – ismertette Botos Balázs.

Forrás: Mfor.hu
www.mfor.hu

Az oldal alján Te is hozzászólhatsz.

Egy hozzászólás: “A gyógyító Magyarország lesz az új országimázs”

 1. Takács Dénes szerint:

  A gyógyturizmus, és a hazai egészég-kontroll, valamint a rekreációs lehetőségek vitathatatlan potenciált jelenthetnek a turisztikai destinációk számára.
  Olyan rehabilitációs rendszert kellene kiépíteni, melynél az egészséges életmódhoz biztosítjuk minden vendég számára a lehetőséget. Ezt illesztjük a kedvezményadó rendszerekhez a szolgáltatásainkat. Evvel is biztosítva némi gazdasági motivátor hatást is kifejtve.
  Ennek megfelelően akár a táplálkozási minőség igényével is kapcsolódhat az igényesebb minősített szolgáltatásokhoz, és ehhez a kikapcsolódási lehetőség és szórakozás mellett az aktív sportok és aktív turizmus társulhatna, – mint ennek a programnak illesztett része.
  Ezt lehet illeszteni továbbá, szinte valamennyi szolgáltatáshoz, és így fog kialakulni az igényeket generáló és operatívan működő hálózat.
  Ezen dolgozunk is, és ehhez várjuk operatív további kapcsolódó partnerek jelentkezését is.

  Üdvözlettel:
  Takács Dénes
  http://www.allegroterv.hu
  tel.: 30/2025888

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Adja meg a matematikai képlet eredményét: *